Футбол Україна

Останні новини футболу в Україні та Світі

Причина повітряної тривоги на Вінниччині

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. Згідно з їх повідомленням, існує загроза застосування балістичного озброєння з півдня. Це вимагає негайних заходів безпеки та обережності зі сторони мешканців регіону.

Увага! Загроза застосування балістичного озброєння з півдня, – повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

У зв’язку з цим, важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою. Це є невід’ємною частиною захисних заходів, які можуть врятувати життя.

Мешканці регіону повинні бути обережними та дотримуватись усіх вказівок з повітряних сил. Зберігайте спокій та залишайтесь в укриттях до отримання сигналу відбою. Діяти відповідно до інструкцій буде критично для безпеки всіх жителів.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. Згідно з їх повідомленням, існує загроза застосування балістичного озброєння з півдня.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу відбою.

Цитата автора сайту:

“Увага! Загроза застосування балістичного озброєння з півдня”, – повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Висновок автора сайту:

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Мешканці регіону повинні бути обережними та дотримуватись усіх вказівок з повітряних сил. Зберігайте спокій та залишайтесь в укриттях до отримання сигналу відбою.

Джерело: myvin.com.ua