Футбол Україна

Останні новини футболу в Україні та Світі

Повітряна тривога оголошена у Вінницькій області

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через загрозу ракетної небезпеки. Повідомлення від Повітряних Сил ЗС України зазначає, що можливе застосування балістичного озброєння. У зв’язку з цим, важливо дотримуватись правил безпеки та виконувати вказівки владних органів та збройних сил. Для запобігання небезпеці, необхідно уважно слідкувати за сигналами повітряної тривоги та перебувати в безпечних місцях, доки не буде оголошено кінець небезпеки. Збережіть спокій та залишайтеся в укриттях до закінчення тривоги, дотримуючись усіх вказівок.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. У повідомленні зазначається, що існує загроза застосування балістичного озброєння.

Важливо враховувати цю інформацію та дотримуватись встановлених правил безпеки. Необхідно не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про закінчення небезпеки.

Висновок автора сайту:

Загроза ракетної небезпеки на Вінниччині вимагає максимальної обережності та дотримання вказівок Повітряних Сил ЗС України. Будьте уважними та залишайтеся в безпеці до закінчення тривоги.

Джерело: myvin.com.ua