Футбол Україна

Останні новини футболу в Україні та Світі

Хорватський хавбек Зорі розповів, як його брата-близнюка свого часу намагалося заманити Динамо

Півзахисник луганської “Зорі” Яков Башич розповів, що його брата-близнюка Тому Башича, який належить “Лаціо”, але на правах оренди виступає за “Салернітану”, свого часу запрошувало “Динамо”.

– У Вас є брат-близнюк Тома, який належить “Лаціо”, а виступає за “Салернітану”. Наскільки ви близькі і чи радилися з ним щодо переїзду в Україну?

– Періодично ми спілкуємось про футбол. Безперечно, ми проаналізуємо та розберемо два голи, які сьогодні пропустила “Зоря”, обговоримо деякі моменти. Щодо України, то брат казав мені… Точніше не так – я знав, що Тому колись запрошували до київського “Динамо”.

– Коли це було?

– Декілька років тому. Здається, він виступав за “Бордо”. Вони розглядали його кандидатуру, але він залишався у Франції, а потім перейшов до “Лаціо”. Він мав чудовий перший рік. Але Тома – гравець атакуючого плану, від нього чекають голів та асистів, тобто цифрових показників. Як би ти добре не грав, маєш давати статистику, результат. Нині він в оренді. Влітку Тома повернеться до “Лаціо”, там буде новий тренер. На передсезонній підготовці треба добре себе показати.

Джерело: ua-football.com