Футбол Україна

Останні новини футболу в Україні та Світі

Прімера. Кадіс — Барселона 0:1. Жоау Фелікс в ударі

“Барса” навіть без Левандовського, Гюндогана, Араухо, Канселу і майже без Педрі здолала в гостях одного з аутсайдерів Ла Ліги.

Безумовно, довелося попітніти. На старті матчу “Кадіс” мав навіть перевагу в гостроті, але пожежі гасив сейвами тер Штеген.

Втім, результат справедливий, адже коли “Барса” завелася, то була на порядок гострішою. Спочатку Форт ледь не закинув м’яч за голову голкіперу; потім Жоау Фелікс забив яскравий гол ударом у падінні через себе; ну, і завершився тайм моментом Ферміна Лопеса, чий удар з лінії воріт вибив Чуст. Перерва.

Друга половина почалася з того ж, що й перша — тепер Хуанмі навіть гол забив, але з явного офсайду.

Команда Хаві, у свою чергу, знову включилася пізніше, але це було гостріше. Жоау Фелікс виступав фронтменом – один раз пробив трохи мимо, потім – у штангу. Міг відзначитися також і Ямаль – потягнув Ледесма.

Так, це не була найкраща за якістю гра “Барси” – все ж майже усі лідери залишилися поза полем. Втім, тиск чемпіона відчувався, і те, як “Субмарина” трималася, заслуговує на повагу.

Понад те, господарі навіть про нічию мріяли, випустили багато форвардів в кінці гри, проте тер Штеген у ефектному стрибку відбив дальній удар Самассеку — і на цьому все.

У таблиці перемога “Барси” зміцнила її на 2-му місці із 70 очками. До “Реала” – ще 8, і в наступному турі вони зустрінуться в очному матчі, але перед ним у обох команд чвертьфінали ЛЧ. Календар просто космічний.

У “Кадіса”, як і раніше, 18-е місце та 25 балів. До рятівного 17-го рядка південцям ще 3 бали.

31-й тур Прімери. Кадіс. “Нуево Міранділья”

“Кадіс” – “Барселона” — 0:1

Гол: Фелікс, 37

“Кадіс”: Ледесма – Карселен, Усу, Чуст (Лукас Пірес, 83), Хаві Ернандес – Собріно, Алекс (Самассеку, 77), Алькарас, Наварро (Мачіс, 77) – Рамос (Максі Гомес, 52), Хуанмі (Рохер Марті, 77)

“Барселона”: тер Штеген – Форт (Педрі, 62), Кубарсі, Крістенсен (Кунде, 62), Маркос Алонсо – Роберто, Ромеу, Фермін Лопес (Рафінья, 80) – Ферран Торрес, Вітор Роке (Ямаль, 62), Фелікс (Касадо, 85)

Попередження: Алькарас, 45+1, Хаві Ернандес, 64, Рохер Марті, 85 — Кубарсі, 26, Роберто, 45+1, тер Штеген, 77

Джерело: ua-football.com