Футбол Україна

Останні новини футболу в Україні та Світі

Минай – Рух. Анонс і прогноз на матч УПЛ на 22.04.2024

Зустріч команд, яких відділяє прірва у турнірній таблиці, але це не означає, що львів’янам буде легко. “Минай зараз посідає останнє місце, але може здивувати. Недооцінювати підопічних Любеновіча точно не варто.

Матч 25-го туру УПЛ сезону 2023/24

22.04.2024. Минай, “Минай”, 13:00

“Минай” – “Рух”

Відеотрансляція: УПЛ ТБ

Содержание

“Минай”: останні новини

Чотири матчі поспіль підопічні Любеновіча не можуть виграти. Ці результати не дозволяють “Минаю” наблизитися до конкурентів і піднятися з останнього місця. Проте, варто також зважати на рівень суперників. З “Динамо” та “Поліссям” головний аутсайдер нинішнього сезону зараз не може конкурувати. А ось нічия проти “Оболоні” була дуже прикрою. У Києві закарпатці вже на дев’ятій хвилині отримали більшість і на початку другого тайму навіть вийшли вперед. Але майже відразу “Оболонь” зрівняла рахунок, і “Минай” навіть ледь не програв. Після матчу Любеновіч сказав, що його підопічні припустилися великої кількістю дитячих помилок.

Варто відзначити гру “Миная” в атаці. Гольова серія команди триває вже п’ять турів поспіль і в цьому відчутний прогрес. Така результативність стала повторенням клубного рекорда. З “Динамо” нинішній “Минай” конкурувати не може, але за поразку 1:3 не має бути соромно. Закарпатці намагалися грати, а не відбиватися. У цієї команди є характер і вона завжди бореться до кінця. Відзначимо, що у матчі проти “Руха” не допоможуть господарям через дискваліфікацію Тарас Дмитрук та Сергій Корнійчук.

Орієнтовний склад “Миная”: Бандура – Дмитрук, Скиба, Нємчанінов, Кисіль – Петько, Вітенчук – Демиденко, Кораблін, Вакула – Попов

“Рух” : останні новини

Після серії із чотирьох поразок поспіль львів’яни два тури виграти не можуть. Проте, за такі результати не варто критикувати підопічних Пономарьова, адже вони програли “Шахтарю” і зіграли внічию з “Кривбасом”. З командами із топ-3 футболісти “Руха” поки конкурувати не можуть. Варто відзначити хорошу фізичну готовність команди, яка дозволяє їм посідати п’яте місце. Тринадцять очок за шість матчів – хороший результат, який дозволяє з оптимізмом дивитися у майбутнє.

Саме львів’яни вважають фаворитами протистояння, але вони розуміють, що легко не буде. “У першому колі “Минай”, не демонструючи яскравої, гри зміг відібрати у нас очки. Водночас у другій частині чемпіонату вони почали грати у цікавий футбол, а також регулярно набирають очки. Закарпатці мають якісний напад, який дуже стрімко атакує і може принести багато проблем захисникам. Слід бути дуже обережними в обороні та нейтралізувати цю загрозу. Зокрема, в “Минаю” дуже небезпечні контратаки і, звісно, ми звертаємо на це увагу, – розповів Олег Федор”.

Останні п’ять матчів “Миная” і “Руха”

“Минай”

“Рух”

  • 13.04. “Кривбас” – 1:1 (УПЛ)
  • 07.04. “Шахтар” – 1:3 (УПЛ)
  • 01.04. ЛНЗ – 1:0 (УПЛ)
  • 16.03. “Металіст 1925” – 4:1 (УПЛ)
  • 08.03. “Дніпро-1” – 1:0 (УПЛ)

“Минай” – “Рух”. Особисті зустрічі

Команди між собою встигли зіграти десять матчів: чотири перемоги “Руха” та шість нічиїх. Закарпатці ще жодного разу не перемагали. Протистояння першого кола завершилося нульовою нічиєю.

“Минай” – “Рух”: ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч “Минай” – “Рух” від UA-Футбол

У букмекерів явними фаворитами вважаються гості, але закарпатці здатні здивувати. Підопічні Любеновіча не здаються і завжди намагаються грати у футбол. Характер у цього колективу точно є і їм вже немає куди відступати. Легко львів’янам точно не буде і перемогу їм ніхто не гарантує. ОЧікуємо, що команди обміняються голами. Прогноз – обидві команди заб’ють (2.14). “Минай” п’ять ігор поспіль забивав і має всі шанси продовжити цю серію.

Джерело: ua-football.com