Футбол Україна

Останні новини футболу в Україні та Світі

Оболонь – ЛНЗ. Анонс і прогноз матчу УПЛ на 04 травня 2024 року

У 27-му турі УПЛ “Оболонь”, яка бореться за виживання, прийме ЛНЗ.

У киян останні чотири тури критичні. Спробувати зачепитися за 12-те місце. Якщо вийде. Якщо ні – не впасти на останні два рядки в таблиці з прямим вильотом у Першу лігу.

  • Усі найяскравіші моменти матчу в режимі Live у Telegram UA-Football

ЛНЗ перебуває на тій позиції, коли можна спокійно догравати залишок сезону. Вище команда не підніметься, боротьба за виживання виграна. Завдання на сезон у черкащан зроблено.

Содержание

“Оболонь” (Київ) – ЛНЗ (Черкаси)

VBET Ліга. 27-й тур

4 травня, Київ, стадіон “Оболонь Арена”, 15:30.

Арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса)

Відеотрансляція: УПЛ ТВ

Текстова онлайн-трансляція: UA-Футбол

“Оболонь”, останні новини:

“Оболонь” продовжує свою боротьбу за виживання. За чотири тури до фінішу “пивовари” перебувають на 13-му місці в таблиці з перспективою перехідних матчів. Уникнути цієї долі можна, хоча й складно. Для цього потрібно перемагати.

У чотирьох останніх матчах кияни чотири рази зіграли внічию. З одного боку це добре, але з іншого – на одних нічиїх далеко не заїдеш. Розуміє це і головний тренер “пивоварів” Валерій Іващенко.

“Я в кожному поєдинку націлюю підопічних на пошук найкоротшого шляху до воріт суперника, діяти агресивно на чужій половині поля. Хоча, мабуть, складне турнірне становище таки тисне на підопічних, а боязнь не програти змушує не ризикувати і це призводить до скутості.

Переконаний, що якби “Оболонь” перебувала, образно кажучи, у зоні комфортності, то все було б дещо інакше, бо на тренуваннях підопічні доводять, що вміють комбінувати. Зрештою, ми й самі чудово усвідомлюємо, що “Оболоні” треба терміново перемагати. На одних нічиїх утриматися в еліті буде надзвичайно важко”, – сказав тренер після матчу із “Зорею” (0:0).

Календар у команди цілком щадний – ЛНЗ, “Рух”, “Ворскла” та “Олександрія”. Очки можна брати і навіть перемагати деяких невмотивованих суперників. І починати втілювати ці ідеї можна вже в матчі з ЛНЗ, який свої завдання на сезон уже виконав.

Орієнтовний склад “Оболоні”: Федорівський, Осман, Дубко, Приймак, Лук’янчук, Грисьо, Мороз, Черненко, Груша, Краснопір, Тарануха

ЛНЗ, останні новини:

ЛНЗ можна сміливо вітати з виконанням головного завдання на сезон – збереження прописки в еліті. Олег Дулуб зміг сколотити боєздатний колектив, який брав своє і зараз йде на сьомому місці в таблиці.

В останніх шести матчах команда взяла 8 очок. Десь на удачі, десь на помилках суперників, але кого це хвилює.

Звісно, розслабляти своїх гравців Олег Дулуб не буде, але психологія є психологія. Хоча і в останніх матчах суперники у черкащан легкотравні (“Оболонь”, “Колос”, “Зоря”, “Ворскла”), які дозволяють брати очки.

Орієнтовний склад ЛНЗ: Кучеренко, Муравський, Саліху, Стасюк, Яшарі, Тілль, Бойко, Бар, Пасіч, Наумець, Хобленко

Турнірна таблиця

“Оболонь” продовжує свою боротьбу за виживання. У команди 22 очки та 13-те місце. Піднятися із зони перехідних матчів складно, але з огляду на календар – можливо. Однак більш нагальна проблема – не опуститися в зону прямого вильоту, особливо з огляду на спритність “Минаю” і перспективи “Металіста 1925”.

У ЛНЗ усе простіше. Сьоме місце в таблиці, 32 очки і завдання на сезон виконано. Вище команда не підніметься, у зону перехідних матчів не опуститься. Можна спокійно догравати сезон, але з одним але… Розбрід і хитання навряд чи допустить Олег Дулуб, досить суворий тренер за своєю натурою. Черкащани навряд чи будуть роздавати очки направо і наліво, що вони довели в останніх матчах.


Турнірна таблиця УПЛ 2023/2024

Останні матчі

У шести останніх матчах у “Оболоні” 4 нічиї та 2 поразки за різниці м’ячів 4:9.

  • “Оболонь” – “Шахтар” 0:3
  • “Верес” – “Оболонь” 3:0
  • “Оболонь” – “Минай” 1:1
  • “Олександрія” – “Оболонь” 2:2
  • “Металіст 1925” – “Оболонь” 1:1
  • “Зоря” – “Оболонь” 0:0

ЛНЗ в останніх шести матчах здобув 2 перемоги, 2 рази зіграв внічию при 2-х поразках. Різниця м’ячів – 6:8.

  • ЛНЗ – “Минай” 1:2
  • “Рух” – ЛНЗ 1:1
  • “Динамо” – ЛНЗ 1:1
  • ЛНЗ – “Верес” 1:0
  • “Олександрія” – ЛНЗ 1:2
  • ЛНЗ – “Шахтар” 0:3

У матчі 11-го туру в Черкасах ЛНЗ розгромив киян із рахунком 3:0.

“Оболонь” – ЛНЗ: ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч “Оболонь” – ЛНЗ від UA-Футбол

Букмекери дають високі коефіцієнти на всі три результати, а це значить, що матч важкий для прогнозів і гра може повернутися в будь-який бік.

Проте, “Оболоні” в цьому матчі набагато потрібніше, тому “пивовари” виглядають умовними фаворитами.

Також є припущення, що гра буде досить обережною і багато голів команди не заб’ють. Тому цікавим виглядає нижній тотал або фора для будь-якої з команд.

Прогноз UA-Футбол: “Оболонь” не програє – 1Х за 1.53.

Коефіцієнти дійсні на момент написання матеріалу. Цей прогноз не гарантує виграшу.

Джерело: ua-football.com