Футбол Україна

Останні новини футболу в Україні та Світі

Байєр розбив Айнтрахт і продовжив унікальну серію, Бохум здолав Уніон у битві за виживання, Майнц досі серед аутсайдерів – Футбол 24

Німеччина, Бундесліга, 32-й тур

Уніон Берлін – Бохум – 3:4

Голи: Вертессен, 59, Бедіа, 63, Голлербах, 74 – Віттек, 16, 31, Шлоттербек, 37, Хофманн, 70

Айнтрахт – Байєр – 1:5

Голи: Екітіке, 32 – Джака, 12, Шик, 44, Паласіос, 58 (п.), Фрімпонг, 77, Боніфейс, 88 (п.)

Хайденхайм – Майнц – 1:1

Голи: Кляйндінст, 65 – Буркгардт, 37

Баварія у боротьбі за срібло Бундесліги поступилась Штутгарту, Борусія Д перед матчем з ПСЖ розтрощила Аугсбург

Недільну програму 32-го туру Бундесліги відкривала битва двох борців за виживання – Уніона та Бохума. І команди дійсно продемонстрували яскравий і безкомпромісний футбол, адже відступати було нікуди. Ще до середини тайму рурці вели 2:0, а на перерву пішли переважаючи у 3 м’ячі.

Здавалось, гра була зроблена, але іншої думки був тренерський штаб берлінців. Достеменно невідомо, які слова підібрав Ненад Б’єліца для своїх гравців у роздягальні, але після відпочинку Уніон пішов на камбек. Два голи протягом 4 хвилин запалили надію у серцях вболівальників.

І навіть після того, як Бохум забив четвертий гол, берлінці знову скоротили до мінімуму. Гості вистояли і відірвались від зони вильоту.

Продовжує безпрограшну серію Байєр. Цього разу під каток “фармацевтів” потрапив Айнтрахт, який намагається втриматись у зоні Ліги Європи. Леверкузенці накидали у ворота Кевіна Траппа 5 голів, отримавши один у відповідь. Підопічні Алонсо набрали вже 84 очки на вершині турнірної таблиці, натомість Айнтрахт йде шостим і поки випереджає Фрайбург на 4 пункти.

Таким чином, Леверкузен побив рекордну серію Бенфіки. З 14 грудня 1963-го і по 8 березня 1965-го лісабонці залишались непереможними протягом 48 матчів – стільки ж має і Баєр. Вже у четвер “фармацевти” можуть встановити свій рекорд усіх часів.

У завершальному матчі дня Майнц приїхав до Хайденхайма, розписавши нічию (1:1). Господарі турнірних завдань не мали (вони зберегли прописку в еліті), а от гості провалились. “Карнавальники” у випадку перемоги покинули б зону плей-офф за виживання, а так вони відстають від рятівної 15-ї сходинки на один заліковий бал. Її обіймає Уніон.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ

Джерело: football24.ua